left_1
latodis
telefoane latodis
acasa
despre noi
despre noi
servicii
contact

Toata gama de ecografe Latodis / WED oferite sunt certificate in conformitate cu legislatia in vigoare.
top
bullet

Acumulatori si incarcatori auto


Acumulatorii pentru ecografe si incarcatoarele auto sunt destinate pentru alimentarea  ecografului in timpul examinarilor ultrasonografice efectuate in  conditii de teren.  Sunt compatibile cu ecografele tip: WED 2018, WED 2018V, WED 3000, WED 3000V

stomatologie veterinara

underline

Acumulator ecograf

Acumulator Li-Ion ecograf. Acumulatorii Li-Ion se pot incarca oricand este necesar si se va evita pe cat posibil ca acestia sa nu ajunga foarte descarcati in momentul reincarcarii; (de avut in vedere ca durata lor de viata este conditionata de numarul de incarcari descarcari).

detalii produs


Incarcator auto pt. ecograf

Incarcator auto pentu ecograf tip: WED 2018V, WED 3000V. Este destinat pentru alimentarea bateriilor la ecograf in conditii de teren.

detalii produs


Incarcator de birou ecograf

Incarcatorul de birou pentru ecografele: WED 2000AV, WED 2000V, WED 2000, WED 2000 A,(digital), WED 3100

detalii produs


Baterie externa universala PPS 100

Bateriile PPS sunt proiectate special pentru a alimenta toate dispozitivele electronice, care necesita oricare dintre tensiunile de alimentare intre 3V-24V. Bateriile externe universale au in constructie un port USB 5V si un buton de conservare a energiei in cazul neutilizarii. Puteti folosi, de asemenea, aceste baterii ca un inlocuitor de adaptor AC pentru dispozitivele dvs., astfel incat puteti lasa toate celelalte adaptoare acasa.

detalii produs

top
Copyright © 2008 Latodis S.R.L.