left_1
latodis
telefoane latodis
acasa
despre noi
despre noi
servicii
contact

Toata gama de ecografe Latodis / WED oferite sunt certificate in conformitate cu legislatia in vigoare.
top
bullet

Baterie externa universala PPS 100


Bateriile PPS sunt proiectate special pentru a alimenta toate dispozitivele electronice, care necesita oricare dintre tensiunile de alimentare intre 3V-24V. Bateriile externe universale au in constructie un port USB 5V si un buton de conservare a energiei in cazul neutilizarii. Puteti folosi, de asemenea, aceste baterii ca un inlocuitor de adaptor AC pentru dispozitivele dvs., astfel incat puteti lasa toate celelalte adaptoare acasa.

underline
Pret vanzare: 230 EURO

Pretul nu contine TVA.

cere mai multe informatii
Galerie foto
underline
Baterie externa universala PPS 100

Info Baterie externa universala PPS 100
underline

Bateriile PPS sunt proiectate special pentru a alimenta toate dispozitivele electronice, care necesita oricare dintre tensiunile de alimentare intre 3V-24V. Bateriile externe universale au in constructie un port USB 5V si un buton de conservare a energiei in cazul neutilizarii. Puteti folosi, de asemenea, aceste baterii ca un inlocuitor de adaptor AC pentru dispozitivele dvs., astfel incat puteti lasa toate celelalte adaptoare acasa. Modelul PPS 100 poate asigura autonomie suplimentara echipamentelor medicale de 5-6 ore. Capacitate: 100 W/h. Tensiuni de functionare: 3V, 5V, 9V, 12V, 16V, 19V, 21V, 24V. Curent de functionare: 3.5A (max 4.5A). Temperatura de incarcare recomandata: 0°C~40°C. Temperatura de descarcare recomandata: -20°C ~ 60°C. Temperatura de stocare energie recomandata: -10°C~40°C. Cicluri de reincarcare: mai mult de 500. Dimensiuni: 182 x 125 x 23mm. Greutate: 830 gr.

Dotari standard Baterie externa universala PPS 100
underline

Accesorii: AC adaptor, cabluri de conectare, mufe conectoare

Specificatii tehnice

pdf
oferta de prezentare a produsului este in format pdf si necesita programul Adobe Acrobat Reader pentru citire. Pentru descarcarea lui gratuita dati click aici

top
Copyright © 2008 Latodis S.R.L.