left_1
latodis
telefoane latodis
acasa
despre noi
despre noi
servicii
contact

Toata gama de ecografe Latodis / WED oferite sunt certificate in conformitate cu legislatia in vigoare.
top
bullet

Proceduri clinice pentru aflarea sexului copilului


underline

Proceduri clinice pentru aflarea sexului copilului. Daca dumneavoastra si partenerul dumneavoastra decideti sa aflati sexul copilului inainte de nastere, puteti decide sa urmati anumite proceduri clinice. Acestea pot indica adesea sexul bebelusului cu mare precizie.

Ecografia

Ecografia este procedura cea mai obisnuita de determinare a sexului unui bebelus. In perioada sarcinii, probabil veti face cateva ecografii diferite. Ecografia dintre saptamanile 18 si 26 este de obicei cea mai precisa in determinarea sexului unui fetus. In timpul ecografiei, medicul va plimba un dispozitiv pe abdomenul dumneavoastra. El emite unde sonore prin uter, creand o imagine a fetusului. Imaginea poate fi apoi analizata in cautarea caracteristicilor specifice sexului, ca penisul sau vaginul. Este important sa retineti totusi ca ecografia nu are precizie de 100%. Precizia ecografiei depinde foarte mult de tipul de echipament folosit, de varsta si pozitia bebelusului si de aptitudinile medicului care face ecografia.

Amniocenteza

Amniocenteza este un test genetic efectuat de o femeie insarcinata cand are un risc ridicat de a transmite bebelusului anumite boli genetice sau defecte congenitale. Poate oferi informatii asupra starii genetice a bebelusului si poate determina si sexul acestuia. De obicei, este efectuata intre 9 si 18 saptamani de sarcina. In timpul amniocentezei, este prelevat fluid din uterul dumneavoastra folosind un ac. Acest fluid (lichidul amniotic) contine informatii vitale despre bebelus. Poate fi analizat pentru a determina sexul bebelusului.

top
Copyright © 2008 Latodis S.R.L.