left_1
latodis
telefoane latodis
acasa
despre noi
despre noi
servicii
contact

Toata gama de ecografe Latodis / WED oferite sunt certificate in conformitate cu legislatia in vigoare.
top
bullet

Atlas de electrofiziologie


Studiu electrofiziologic normal: Introducere. Pozitionarea sondelor. Masurarea intervalelor de baza. Stimularea atriala. Stimulare ventriculara. Studiu electrofiziologic si ablatia prin curent de radiofrecventa: Aritmii supraventriculare. Aritmii ventriculare.

underline
Pret vanzare: 5.45 EURO

Pretul nu contine TVA.

cere mai multe informatii
Galerie foto
underline
Atlas de electrofiziologie

Info Atlas de electrofiziologie
underline

Studiu electrofiziologic normal: Introducere. Pozitionarea sondelor. Masurarea intervalelor de baza. Stimularea atriala. Stimulare ventriculara. Studiu electrofiziologic si ablatia prin curent de radiofrecventa: Aritmii supraventriculare. Aritmii ventriculare. In cursul ultimilor ani, electrofiziologia a cunoscut un progres rapid, devenind o ramura aparte, cu rol de prim plan in cardiologia moderna. Pentru abordarea acestei discipline, viitorii specialisti in domeniu au nevoie de informatie rapida si usor accesibila, chiar si celor mai putin initiati. Cartea “Atlas de Electrofiziologie” raspunde acestei nevoi. Este o publicatie didactica si, in acelasi timp, un instrument pedagogic, realizat pe baza unor exemple practice. Cele 132 de pagini sunt structurate in doua parti. Prima parte cuprinde explicatiile introductive si prezinta informatii generale despre studiul electrofiziologic normal. Este explicata recunoasterea semnalelor electrice intracardiace complexe si, asociat, a imaginilor de anatomie radiologica aplicata. Partea a doua este dedicata studiului electrofiziologic si ablatiei prin curent de radiofrecventa, ca si tratament curativ in tahiaritmii. Gasim o descriere de proceduri de ablatie prin radiofrecventa ale aritmiilor atriale si ventriculare, cu exemple sugestive pentru fiecare grupa de aritmii, incepând de la tahicardii atriale focale, flutter atrial tipic, tahicardii jonctionale si pâna la tahicardii ventriculare de diverse tipuri. Cartea este ilustrata prin documente originale si clar explicate, pâna la detaliu. Prezentarea teoretica este succinta, cu trimiteri bibliografice precise, accentul este pus pe latura practica, prin prezentarea a cel putin un exemplu din fiecare tip de aritmie.

Dotari standard Atlas de electrofiziologie
underline

Atlas de electrofiziologie

Imagistica medicala

Specificatii tehnice

Adresabilitate Medici cardiologi, specialisti in electrofiziologie, medici generalisti, rezidenti, studenti in medicina.
Editura Medicala
Autorul Dragos Cozma, Stefan Iosif Dragulescu
Anul aparitiei 2005
Nr. pagini 132
Nr. figuri 134
pdf
oferta de prezentare a produsului este in format pdf si necesita programul Adobe Acrobat Reader pentru citire. Pentru descarcarea lui gratuita dati click aici

top
Copyright © 2008 Latodis S.R.L.