left_1
latodis
telefoane latodis
acasa
despre noi
despre noi
servicii
contact

Toata gama de ecografe Latodis / WED oferite sunt certificate in conformitate cu legislatia in vigoare.
top
bullet

Ecografie clinica musculoscheletala


Ultrasonografie; Notiuni introductive de fizica, tehnica si metodologie de examinare. Semiologia ecografica a aparatului locomotor. Ecografia articulatiilor membrelor. Explorarea ecografica a tegumentului si tesutului celular subcutanat. Ecografia musculoscheletala in patologia reumatologica. Tumorile aparatului locomotor. Ultrasonografia interventionala in patologia aparatului locomotor. Ecografia tridimensionala si elastografia in patologia aparatului locomotor.

underline
Pret vanzare: 43.6 EURO

Pretul nu contine TVA.

cere mai multe informatii
Galerie foto
underline
Ecografie clinica musculoscheletala

Info Ecografie clinica musculoscheletala
underline

Lucrarea este rezultatul experientei acumulate de autoare de-a lungul a mai multor ani de ecografie musculoscheletala si se adreseaza tuturor celor care vor sa invete despre modul in care aparatul locomotor poate fi explorat ecografic, indiferent de specialitatea acestora. Este scrisa intr-un mod cât mai didactic si logic, ilustrând pe cât de mult posibil notiunile de teorie cu imagini ecografice, scheme anatomice sau fotografii ale cazurilor clinice, in conditii grafice de cea mai inalta calitate. Cartea porneste de la principiile fizice ale examinarii musculoscheletale, continua cu semiologia ecografica si cu modalitatea de efectuare a ecografiei articulare si musculare si se incheie cu ecografia interventionala a acestei patologii si, respectiv, tehnicile ultramoderne de evaluare, cum sunt ecografia tridimensionala si elastografia musculara. Colectivul prestigios care a elaborat aceasta carte reprezinta o garantie pentru o lucrare de calitate, care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca oricarui ecografist, dar si a specialistilor care trateaza patologia musculoscheletala. Ultrasonografie; Notiuni introductive de fizica, tehnica si metodologie de examinare. Semiologia ecografica a aparatului locomotor. Ecografia articulatiilor membrelor. Explorarea ecografica a tegumentului si tesutului celular subcutanat. Ecografia musculoscheletala in patologia reumatologica. Tumorile aparatului locomotor. Ultrasonografia interventionala in patologia aparatului locomotor. Ecografia tridimensionala si elastografia in patologia aparatului locomotor.

Dotari standard Ecografie clinica musculoscheletala
underline

Ecografie clinica musculoscheletala

Imagistica medicala

Specificatii tehnice

Adresabilitate Medici reumatologi, de alte specialitati, cu experienta in domeniul ecografiei aparatului locomotor sau incepatori.
Editura Medicala
Autorul Daniela Fodor
Anul aparitiei 2009
Nr. pagini 402
Nr. figuri 713
pdf
oferta de prezentare a produsului este in format pdf si necesita programul Adobe Acrobat Reader pentru citire. Pentru descarcarea lui gratuita dati click aici

top
Copyright © 2008 Latodis S.R.L.