left_1
latodis
telefoane latodis
acasa
despre noi
despre noi
servicii
contact

Toata gama de ecografe Latodis / WED oferite sunt certificate in conformitate cu legislatia in vigoare.
top
bullet

Gel ecograf


Gelurile de contact ecografice asigura eliminarea bulelor de aer dintre tegument si sonda si efectiv permite realizarea examinarii ultrasonografice. Este destinat pentru toate aplicatiile cu ultrasunete de diagnostic sau terapie.

Vet Shop aparatura veterinara, produse veterinare si Pet Shop

underline

Gel ecograf 260 ml

Gel ecografie, ambalaj, 260 ml. Gel ecografic, continut biologic, cantitate minima folosita pentru intindere, durabilitate la depozitare, garantat fara scurgeri sau intreruperi la intindere, usor de indepartat cu vata sau laveta, pH 7 neutru, fara bule de aer, vascositate ridicata, nu curge pe piele, fara glicerina, nu lipeste.

detalii produs


Gel ecograf 500 ml.

Gel ecografic, ambalaj 500 ml. Continut biologic, cantitate minima folosita pentru intindere, durabilitate la depozitare, garantat fara scurgeri sau intreruperi la intindere, usor de indepartat cu vata sau laveta, pH 7 neutru, fara bule de aer, vascositate ridicata, nu curge pe piele, fara glicerina, nu lipeste.

detalii produs


Gel ecografic bidon 1 litri

Gel ecografic, ambalaj 1-litri. Continut biologic, cantitate minima folosita pentru intindere, durabilitate la depozitare, garantat fara scurgeri sau intreruperi la intindere, usor de indepartat cu vata sau laveta, pH 7 neutru, fara bule de aer, vascositate ridicata, nu curge pe piele, fara glicerina, nu lipeste.

detalii produs


Gel ecografic bidon 5 litri

Gel ecografic, ambalaj 5 litri. Continut biologic, cantitate minima folosita pentru intindere, durabilitate la depozitare, garantat fara scurgeri sau intreruperi la intindere, usor de indepartat cu vata sau laveta, pH 7 neutru, fara bule de aer, vascositate ridicata, nu curge pe piele, fara glicerina, nu lipeste.

detalii produs

top
Copyright © 2008 Latodis S.R.L.