left_1
latodis
telefoane latodis
acasa
despre noi
despre noi
servicii
contact

Toata gama de ecografe Latodis / WED oferite sunt certificate in conformitate cu legislatia in vigoare.
top
Ecografe - Raport pret-calitate de exceptieFirma Latodis activeaza pe piata serviciilor medicale din Romania din anul 1999 si este specializata in import, distributie si service-ul pentru aparatura medicala si tehnica veterinara. Totodata, asiguram si materiale consumabile si asistenta tehnica in garantie si postgarantie prin specialisti proprii.

Cum, performantele medicale nu sunt posibile fara o dotare corespunzatoare, S.C. Latodis S.R.L. ofera solutii de dotare cu aparatura medicala si aparatura de uz veterinar la un raport pret-calitate de exceptie.

Avand o echipa de specialisti tanara si dinamica am reusit sa ne impunem pe piata medicala romaneasca prin seriozitate, promtitudine si calitatea produselor oferite. Una din prioritatile de baza ale activitatii noastre a fost si este in continuare atingerea unui raport pret-calitate de exceptie vis-a-vis de gama de produse oferite. Am urmarit in permanenta ca acest raport sa fie optim si prin aceasta am obtinut posibilitatea de a satisface cele mai exigente cerinte si construirea unor relatii de durata cu clientii societatii.


S.C. Latodis S.R.L are relatii comerciale de reprezentare in Romania cu peste 15 de companii din Europa, SUA, Japonia si Coreea de Sud, Rusia, China, aceste parteneriate fiind intr-o continua dezvoltare. Prezenta noastra in topul celor mai buni a fost cucerita printr-o strategie de marketing moderna, care a inclus, treptat, actiuni de promovare a produselor si largirea continua a gamei de produse oferite.De-a lungul timpului, conceptul de marketing al firmei s-a axat, in special, pe penetrarea pietii prin furnizarea unei game variate de aparate, necesare unei dotari complete, la un pret competitiv. In acest context, S.C. Latodis S.R.L. se situeaza pe o pozitie de top in piata, comercializand o paleta larga de aparate medicale si aparatura veterinara la preturi accesibile.

Astfel, societatea comerciala isi datoreaza ascensiunea, in primul rand, calitatii produselor oferite, dar si nivelului inalt de calificare al personalului, maleabilitate si flexibilitate in negocieri, adaptabilitate la cerintele clientilor si o politica de vanzari in pas cu tendintele pietii.


In prezent, S.C. Latodis S.R.L. are un portofoliu de aproximativ 2500 de tipuri de produse medicale pentru diverse specialitati medicale si medical-veterinare:aparatura medical veterinaraechipamente medical veterinaretehnica medicala veterinaraecografe uz veterinarmasini de tuns animaletruse uz veterinarechipamente zootehniceinstrumentar veterinarcardiologie veterinaratrichineloscoapestomatologie veterinaraconsumabile medical veterinaremobilier medical veterinar, articole medicina veterinara, etc. Tinand cont de evolutia pietei medicale din tara, suntem in continua cautare de noi produse si servicii pentru a extinde oferta noastra in conformitate cu cerintele actuale. Vom pune mereu accentul pe raportul pret-calitate al produselor si calitatea serviciilor adiacente pentru a fi in topul celor mai buni in domeniu.

 


Aparatura Veterinara

 

Aparatura Medicala

 

Aparatura Medicala


Dotarea cabinetelor medicale

 

SC Latodis SRL vine cu solitii pentru dotarea cabinetelor de: anatomie patologica, anestezie si terapie intensiva,  recuperare, cardiologie, chirurgie vasculara, chirurgie generala, chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, endocrinologie,  gastroenterologie, boli infectioase, medicina de familie, medicina interna, urologie, obstetrica si ginecologie, neurologie, oftalmologie, psihiatrie pediatrica, oncologie medicala, otorinolaringologie, pediatrie, pneumologie, radiologie si imagistica medicala, medicina legala, reumatologie, ortopedie si traumatologie, genetica medicala, geriatrie si gerontologie, stomatologie, dermatovenerologie, sali de kinetoterapie, ortopedie infantila, psihiatrie, medicina sportiva, medicina de laborator, etc.

 

 

top
Copyright © 2008 Latodis S.R.L.