left_1
latodis
telefoane latodis
acasa
despre noi
despre noi
servicii
contact

Toata gama de ecografe Latodis / WED oferite sunt certificate in conformitate cu legislatia in vigoare.
top
bullet

Ecograf Doppler color


Ecografia Doppler este o investigatie noninvaziva care masoara fluxul sangvin in anumite regiuni anatomice ale corpului uman sau ale fatului (cordon ombilical, creier, ficat, cord) pentru a evalua starea generala de sanatate a acestuia. In timpul unei sarcini ecografia doppler se poate realiza concomitent cu ecografia normala (de morfologie) care urmareste conformatia anatomica si foloseste de asemenea acelasi echipament medical. Majoritatea aparatelor de ecografie noi, sunt prevazute si cu doppler, astfel ca in momentul localizarii unei anumite regiuni anatomice vascularizate, se poate evalua fluxul sangvin la acest nivel. Cel mai des este urmarit fluxul sangvin de la nivelul arterelor ombilicale, cerebrale si cordului. Cand este recomandata ultrasonografia Doppler in timpul sarcinii? Sonografia Doppler este utilizata cel mai frecvent in ultimul trimestru de sarcina, atunci cand majoritatea organelor vitale ale fatului sunt suficient dezvoltate.

underline

Ecograf doppler color FDC-6000

Ecograful Doppler FDC 6000 este un Doppler color portabil. Performatele tehnice ale FDC 6000 vor asigura rapiditatea si fidelitatea unui diagnostic performant in cele mai diverse domenii ale imagisticii medicale. Ecograful Doppler FDC 6000 este un sistem inovator care ofera imagini de calitate superioara.

 

detalii produs


Ecograf doppler color FDC-8000

Ecograful Doppler FDC 8000 este un Doppler color stationar. Monitorul LCD de 15 inch este special creat pentru a creste claritatea imaginii si pentru o comoditate sporita monitorul isi poate schimba pozitia. Complexitatea functiilor, multitudinea sondelor acceptate, interfata simpla in utilizare, design-ul elegant sunt caracteristicile definitorii pentru acest doppler care vor asigura performanta actului medical in incinta cabinetului medical.

detalii produs


Ecograf doppler color FDC-6100

Ecograf doppler color. Monitorul LCD de 15 inch este special creat pentru a creste claritatea imaginii, ofera protectie ochilor si pentru o comoditate sporita monitorul isi poate schimba pozitia. Ecograful Doppler color FDC-6100, performanta caracteristicilor tehnice, multitudinea de functii de procesare si post-procesare a imaginii...

detalii produs


Ecograf doppler color FDC-8100

Ecograf Doppler color stationar. Monitorul LCD de 19 inch este special creat pentru a creste claritatea imaginii, ofera protectie ochilor si pentru o comoditate sporita monitorul isi poate schimba pozitia. Ecograful Doppler FCD 8100, performanta caracteristicilor tehnice

detalii produs

top
Copyright © 2008 Latodis S.R.L.