left_1
latodis
telefoane latodis
acasa
despre noi
despre noi
servicii
contact

Toata gama de ecografe Latodis / WED oferite sunt certificate in conformitate cu legislatia in vigoare.
top
bullet

Ecograf doppler color FDC-6000


Ecograful Doppler FDC 6000 este un Doppler color portabil. Performatele tehnice ale FDC 6000 vor asigura rapiditatea si fidelitatea unui diagnostic performant in cele mai diverse domenii ale imagisticii medicale. Ecograful Doppler FDC 6000 este un sistem inovator care ofera imagini de calitate superioara.

 

underline
Pret vanzare: 12 970 EURO

Pretul nu contine TVA.

cere mai multe informatii
Galerie foto
underline
Ecograf doppler color FDC-6000

Info Ecograf doppler color FDC-6000
underline

Ecograful Doppler FDC 6000 este un Doppler color portabil. FDC 6000 este un sistem inovator care ofera imagini de calitate superioara, monitorul LCD de 12 inch. Facilitatile tehnologice de ultima ora, ofera posibilitati nelimitate de scanare, procesare, arhivare si export date. Performatele tehnice ale Ecografului Doppler FDC 6000 vor asigura rapiditatea si fidelitatea unui diagnostic performant in cele mai diverse domenii ale imagisticii medicale. Este destinat pentru aplicatii in ecografie abdominala, ecografii in obstetrica si ginecologie, cardiologie, urologie, vascular, musculoscheletal, parti moi, etc. Ecograful Doppler FDC 6000, 2 porturi, 2 sonde multifrecventa incluse in dotarea standart: Convexa 5C2A (2.0~5.0 MHz) si Lineara HF 12L5A (5.0~12.0 MHz).

 

doppler

doppler

doppler

Dotari standard Ecograf doppler color FDC-6000
underline

Ecograf doppler color FDC-6000, 2 sonde multifrecventa, gel ecografic, cablu USB, CD soft preluare si arhivare date, cablu USB, manual de utilizare in limba romana si engleza.

Specificatii tehnice

pdf
oferta de prezentare a produsului este in format pdf si necesita programul Adobe Acrobat Reader pentru citire. Pentru descarcarea lui gratuita dati click aici

top
Copyright © 2008 Latodis S.R.L.