left_1
latodis
telefoane latodis
acasa
despre noi
despre noi
servicii
contact

Toata gama de ecografe Latodis / WED oferite sunt certificate in conformitate cu legislatia in vigoare.
top
bullet

Ecograf doppler color FDC-8000


Ecograful Doppler FDC 8000 este un Doppler color stationar. Monitorul LCD de 15 inch este special creat pentru a creste claritatea imaginii si pentru o comoditate sporita monitorul isi poate schimba pozitia. Complexitatea functiilor, multitudinea sondelor acceptate, interfata simpla in utilizare, design-ul elegant sunt caracteristicile definitorii pentru acest doppler care vor asigura performanta actului medical in incinta cabinetului medical.

underline
Pret vanzare: 13 990 EURO

Pretul nu contine TVA.

cere mai multe informatii
Galerie foto
underline
Ecograf doppler color FDC-8000

Info Ecograf doppler color FDC-8000
underline

Ecograful Doppler FDC 8000 este un Doppler color stationar. Monitorul LCD de 15 inch este special creat pentru a creste claritatea imaginii, ofera protectie ochilor si pentru o comoditate sporita monitorul isi poate schimba pozitia. Performanta caracteristicilor tehnice, multitudinea de functii de procesare si post-procesare a imaginii, diversitatea sondelor compatibile asigura calitatea de exceptie a imaginilor si performanta maxima a diagnosticului in cele mai diverse domenii de aplicare ale imagisticii medicale. Este destinat pentru aplicatii in ecografie abdominala, ecografii in obstetrica si ginecologie, cardiologie, urologie, vascular, musculoscheletal, parti moi, etc. Ecograful Doppler FDC 8000, 3 porturi, 2 sonde multifrecventa incluse in dotarea standart: Convexa 5C2A (2.0~5.0 MHz) si Lineara HF 12L5A (5.0~12.0 MHz).

 

 

ecograf doppler color

Ecograf doppler color

 

Ecograf doppler color

 

 

 

Dotari standard Ecograf doppler color FDC-8000
underline

Ecograf doppler color FDC 8000®, 2 sonde multifrecventa, gel ecografic, DVD-RV, cablu USB, CD soft preluare si arhivare date, cablu USB, manual de utilizare in limba romana si engleza.

Specificatii tehnice

pdf
oferta de prezentare a produsului este in format pdf si necesita programul Adobe Acrobat Reader pentru citire. Pentru descarcarea lui gratuita dati click aici

top
Copyright © 2008 Latodis S.R.L.