left_1
latodis
telefoane latodis
acasa
despre noi
despre noi
servicii
contact

Toata gama de ecografe Latodis / WED oferite sunt certificate in conformitate cu legislatia in vigoare.
top
bullet

Ecografe Palm Handle


Ecografia este o metoda moderna si eficienta de investigare, neivaziva, lipsita de efecte secundare, ce a revolutionat imagistica medicala si a adus un plus de certitudine in punerea unui diagnostic. Ecografia este astazi o metoda accesibila pe scara larga, prezenta in orice unitate sanitara, iar examenul ecografic face parte dintre investigatiile de rutina. Ecografele tip Palm Handle asigura un plus de rapiditate si eficienta in stabilirea unui diagnostic performant in cele mai dificile conditii. Pret ecografe cu 1 sonda abdominala multifrecventa inclusa. In cazul ca optati pentru o alta sonda pretul ecografului nu se modifica.

underline

Ecograf digital WED 3000®

Ecograful WED 3000 face parte din clasa de ecografe digitale PalmSmart. Calitatea de exceptie a imaginii asigura pozitionarea lui in gama superioara a ecografelor alb-negru, 5 module (pseudo color). Multitudinea de sonde compatibile si caracteristicile tehnice dau posibilitatea utilizarii lui in diverse domenii ale imagisticii medicale.

detalii produs


Ecograf digital WED 2000®

WED 2000 este un ecograf digital, ultraportabil, destinat pentru obtinerea de ecograme bidimensionale ale organelor abdominale si bazin. Popularitatea ecografului WED 2000 s-a obtinut datorita caracteristicilor sale ergonomice si tehnice: dimensiuni reduse, greutate mica, rezolutie de caliitate superioara, fiabilitate si mobilitate sporita. Practic este cel mai mic, ca dimensiuni, ecograf din lume, dar cu o capacitate de scanare egalabila cu cea a ecografelor traditionale. WED 2000 este ideal pentru aplicatii in: medicina interna, medicina de familie, obstetrica si ginecologie, urologie, pediatrie, medicina de urgenta , etc.

detalii produs


Ecograf digital WED 2000A®

Ecograful digital WED 2000A este un ecograf ultraportabil, cu design ergonomic si autonomie fata de sursa de curent destinat pentru efectuarea de ecografii bidimensionale ale organelor abdominale ale corpului uman. Dimensiunile mici, greutatea redusa si caracteristicile tehnice asigura mobilitatea si eficacitatea stabilirii unui diagnostic performant si rapid. WED 2000A digital, datorita caracteristicilor sale tehnice si de design, si-a asigurat o pozitie de top in preferintele medicilor din SUA si Europa de Vest si devine un model popular si in Romania.

detalii produs


Ecograf digital WED 3100®

Ecograful WED 3100 face parte din clasa de ecografe portabile, digitale PalmSmart. Calitatea de exceptie a imaginii si mobilitatea sporita asigura posibilitatea efectuarii unei examinari rapide si stabilirea unui diagnostic precis intr-o durata scurta de timp. Multitudinea de sonde compatibile si caracteristicile tehnice dau posibilitatea utilizarii lui in diverse domenii ale imagisticii medicale. Este destinat pentru aplicatii in ecografie abdominala, ecografia ginecologica, ecografii in cabinete medicale, clinici medicale si spitale in sectii de imagistica si ecografie.

detalii produs

top
Copyright © 2008 Latodis S.R.L.