left_1
latodis
telefoane latodis
acasa
despre noi
despre noi
servicii
contact

Toata gama de ecografe Latodis / WED oferite sunt certificate in conformitate cu legislatia in vigoare.
top
bullet

Ecografe portabile


Diagnosticul oricarei afectiuni este rezultatul coroborarii informatiilor obtinute prin anamneza (discutia cu pacientul), examen clinic (consultatia propriu-zisa) si diferite investigatii de laborator si imagistice dintre care una esentiala in medicina moderna este ecografia. Ecografia este o tehnica imagistica care faciliteaza mult medicul in vederea stabilirii unui diagnostic precis.  Ecografele portabile sunt unele din cele mai raspandite modele de ecografe, utilizate in diverse domenii ale practicii medicale. Pret ecografe portabile cu 1 sonda abdominala multifrecventa inclusa. In cazul ca optati pentru o alta sonda pretul ecografului nu se modifica.

underline

Ecograf portabil WED 2018®

SmartBook-ul WED 2018 este un ecograf pseudo-color, digital, cu metoda de scanare convexa si lineara si face parte din clasa de lux a ecografelor portabile. Caracteristicile tehnice, calitatea de exceptie a imaginilor cu 8 module (pseudo color), si autonomia fata de sursa de curent asigura rapiditatea si performanta unui diagnostic complex. Este destinat pentru aplicatii in ecografie abdominala, ecografia ginecologica, ecografii in cabinete medicale, clinici medicale si spitale in secti de imagistica si ecografie.

detalii produs


Ecograf portabil WED 9618®

Ecograful WED 9618 face parte din gama de ecografe portabile, alb-negru, full digital, cu un design clasic. Interfata simpla in utilizare si caracteristicile tehnice superiore asigura performanta unor imagini de calitate superioara si posibilitatea unui diagnostic rapid si facil. Este destinat pentru aplicatii in ecografie abdominala, ecografia ginecologica, ecografii in cabinete medicale, clinici medicale si spitale in sectii de imagistica si ecografie.

detalii produs


Ecograf portabil WED 180®

WED 180 este un ecograf full digital, de ultima generatie, cu un design elegant, modern, interfata simpla in utilizare si caracteristici tehnice care asigura o imagine de inalta definitie. Complexitatea metodelor de scanare si multitudinea de sonde acceptate asigura utilizarea fara cusur in cele mai diverse domenii ale imagisticii medicale. Este destinat pentru aplicatii in ecografie abdominala, ecografia ginecologica, ecografii in cabinete medicale, clinici medicale si spitale in sectii de imagistica si ecografie.

detalii produs


Ecograf portabil WED 160®

WED 160 face parte din clasa de ecografe portabile, de ultima generatie, destinate utilizarii in imagistica medicala moderna. Tehnologia full digitala, performanta caracteristicilor tehnice, multitudinea sondelor acceptate, banda laraga de frecvente de lucru a sondelor, posibilitatile nelimitate de prelucrare, arhivare si transmitere date ofera ecografului WED 160 un spectru vast de aplicatii in cele mai diverse domenii ale imagisticii medicale. Este destinat pentru aplicatii in ecografie abdominala, ecografia ginecologica, ecografii in cabinete medicale, clinici medicale si spitale in sectii de imagistica si ecografie.

detalii produs

top
Copyright © 2008 Latodis S.R.L.