left_1
latodis
telefoane latodis
acasa
despre noi
despre noi
servicii
contact

Toata gama de ecografe Latodis / WED oferite sunt certificate in conformitate cu legislatia in vigoare.
top
bullet

Ecografe stationare


Ecografia este o tehnica medicala care permite vizualizarea unor organe interne sau a unui fat cu ajutorul ultrasunetelor. Deasemenea ecografia este folosita si in imageria interventionala pentru a dirija gesturile punctiei sau biopsiei.  Datorita calitatii sale de a nu vatama, ecografia este adesea primul examen practicat pentru stabilirea unui diagnostic. Ecografele stationare si-au capatat popularitatea prin calitatea deosebita a imaginilor, performanta si complexitatea functiilor si implicit prin capacitatea de a facilita stabilirea unor diagnostice complexe, rapide si precise.

underline

Ecograf stationar WED9618CII+2 sonde

Ecograf stationar, pret cu 2 sonde multifrecventa incluse. WED 9618CII este un ecograf, sistem stationar, full digital. Complexitatea functiilor, multitudinea sondelor acceptate, rezolutia imaginilor de o calitate incontestabila, interfata simpla in utilizare, design-ul elegant - sunt caracteristicile definitorii pentru acest ecograf, care vor asigura performanta actului medical si o ambianta placuta in incinta cabinetului Dvs. Este destinat pentru aplicatii in ecografie abdominala, ecografia ginecologica, ecografii in cabinete medicale, clinici medicale si spitale in sectii de imagistica si ecografie.

detalii produs


Ecograf stationar WED 660®+2 sonde

Ecograf stationar, pret cu 2 sonde multifrecventa incluse. WED 660 este un ecograf stationar, tehnologie full digitala, cu un design ergonomic, modern. Faciltatile tehnologice de ultima ora, sistemul de operare Windows XP, HDD de 160 G - ofera posibilitati nelimitate de scanare, procesare, arhivare si export date. Performatele tehnice ale ecografului WED 660 vor asigura rapiditatea si fidelitatea unui diagnostic performant in cele mai diverse domenii ale imagisticii medicale. Este destinat pentru aplicatii in ecografie abdominala, ecografii in obstetrica si ginecologie, ecografii in cabinete medicale, clinici medicale si spitale in sectii de imagistica si ecografie.

detalii produs


Ecograf stationar WED9618C+2 sonde

Ecograf stationar WED 9618 C®, full digitale, destinate pentru obtinerea ecogramelor bidimensionale ale organelor interne cu aplicatie in: ecografia generala, abdominala, obstetrica-ginecologie, cardiologie, urologie, miniorgane, ortopedie. Ecograf stationar WED 9618 C® calitate superioara a imaginilor, format imagine B,B+B,B+M,M,4B.

detalii produs

top
Copyright © 2008 Latodis S.R.L.