left_1
latodis
telefoane latodis
acasa
despre noi
despre noi
servicii
contact

Toata gama de ecografe Latodis / WED oferite sunt certificate in conformitate cu legislatia in vigoare.
top
bullet

Ecografe Palm Handle Vet


Ecografia veterinara ca tehnica de investigatii este folosita pentru a vizualiza tesuturile corpului in timp real. Deoarece ultrasonografia veterinara nu utilizeaza radiatiile ionizate, este considerata o metoda sigura pentru pacienti. Din acest motiv joaca un rol esential in imagistica veterinara, unde se pot obtine informatii precum: varsta gestatiei, confirmarea viabilitatii fetale, numarul fetusilor, anormalitati anatomice majore, miscarile fetusilor si bataile inimii, etc. Ecografele tip Palm Handle au capatat o popularitate mare in randul medicilor veterinari deoarece asigura flexibilitatea necesara in acest domeniu. Pret ecografe veterinare cu 1 sonda multifrecventa inclusa. In cazul ca optati pentru o alta sonda pretul ecografului nu se modifica.

underline

Ecograf uz veterinar WED 3000V®

Ecograful WED 3000 V face parte din gama de ecografe portabile de uz veterinar , clasa PalmSmart, cu un design inovator, greutate mica si dimensiuni reduse. Este destinat pentru utilizarea de catre medici veterinari in diverse domenii de medicina veterinara. Spectrul larg de aplicatii in ecografia veterinara faciliteaza mult activitatea unui medic veterinar asigurand calitatea ecografiei si diagnosticarea eficienta si rapida a pacientului. Utilizarea ecografiei veterinare, ca metoda de diagnostic, va asigura in mod cert o pozitie de top si performanta unui cabinet modern de imagistica veterinara.

detalii produs


Ecograf uz veterinar WED 2000V®

Ecograful WED 2000 este un ecograf digital, ultraportabil, de uz veterinar, dotat cu sonda mecanica multifrecventa de 3,5 MHz ( 2,5; 3,5; 5,0 MHz) , waterproof, destinat pentru efectuarea de ecografii bidimensionale ale organelor abdominale la animale de talie diferita. Dimensiunile mici, greutatea nesemnificativa, autonomia fata de sursa de curent si caracteristicile tehnice superioare asigura mobilitatea, eficacitatea si performanta unui diagnostic rapid in in cele mai precare conditii. WED 2000 V este recomandat pentru utilizarea in cabinetele de imagistica veterinara. centre si clinici veterinare, centre de crestere si ingrijire a animalelor, ambulante veterinare, etc.

detalii produs


Ecograf uz veterinar WED 2000AV®

Ecograful digital WED 2000AV este un ecograf digital, specializat pentru uz veterinar, generatie noua, dotat cu sonda multifrecventa de 3,5 MHz ( 2,5; 3,5; 5,0MHz ), waterproof, destinat pentru aplicatii de screening in medicina veterinara, centre de cercetare si experimentare, medicina veterinara de urgenta, zootehnie, etc.  Caracteristicile tehnice superioare, designul ergonomic, autonomia fata de sursa de curent asigura ecografului WED 2000 AV eficienta si mobilitate sporita in cele mai diverse conditii si capacitatea medicului de a stabili un diagnostic precis si rapid.

detalii produs


Ecograf uz veterinar WED 3100V®

Ecografui WED 3100V, este un ecograf portabil, specializat pentru imagistica veterinara, cu design ergonomic si autonomie fata de sursa de curent, destinat pentru efectuarea de ecografii bidimensionale ale organelor abdominale la animale de talie diferita. Dimensiunile mici, greutatea redusa si caracteristicile tehnice asigura mobilitatea si eficacitatea stabilirii unui diagnostic performant si rapid in diverse conditii.

detalii produs

top
Copyright © 2008 Latodis S.R.L.