left_1
latodis
telefoane latodis
acasa
despre noi
despre noi
servicii
contact

Toata gama de ecografe Latodis / WED oferite sunt certificate in conformitate cu legislatia in vigoare.
top
bullet

Ecografe portabile Vet.


Ultrasonografia sau ecografia este metoda prin care sunt vizualizate cu ajutorul ultrasunetelor diferite organe si tesuturi ale corpului. Imaginile ecografice se obtin in timp real, fiind astfel posibil sa vizualizam structura si miscarea organelor interne. Ecografia este o metoda de explorare rapida, simpla si sigura. Ecograful portabil este tipul de ecograf utilizat in cele mai diverse domenii ale practicii medical veterinare moderne. Pret ecografe veterinare cu 1 sonda multifrecventa inclusa. In cazul ca optati pentru o alta sonda pretul ecografului nu se modifica.

underline

Ecograf veterinar WED 2018V®

Ecograful WED 2018 V face parte din gama de ecografe portabile, tehnologie full digitala, clasa SmartBook. Caracteristicile tehnice si calitatea de exceptie a imaginii asigura pozitionarea lui in gama de lux a ecografelor din clasa sa. Este destinat pentru utilizarea de catre medici veterinari in diverse domenii de medicina veterinara. Spectrul larg de aplicatii al ecografului WED 2018 V, in diverse domenii de ecografie veterinara, va largi mult gama de servicii oferite pacientilor si va facilita mult activitatea medicului veterinar ,asigurand complexitatea ecografiei si diagnosticarea eficienta si rapida.

detalii produs


Ecograf veterinar WED 9618V®

Ecograful WED 9618 V face parte din gama de ecografe portabile, alb-negru, full digital, cu un design clasic. Este destinat pentru utilizarea de catre medici veterinari in diverse domenii de medicina veterinara. Spectrul larg de aplicatii  a ecografului WED 9618V va  facilita mult activitatea medicului veterinar asigurand calitatea  si performanta examinarii ecografice si diagnosticarea eficienta si rapida a pacientului. Este ideal pentru utilizarea in cabinetele veterinare particulare, clinici veterinare, centre de cercetare si invatamant., etc.

detalii produs


Ecograf veterinar WED 160V®

Ecograf veterinar WED-160V, de ultima generatie, destinate utilizarii in imagistica medicala veterinara. Tehnologia full digitala, performanta caracteristicilor tehnice, multitudinea sondelor acceptate, banda laraga de frecvente de lucru a sondelor, arhivare si transmitere date ofera ecografului WED 160V un spectru vast de aplicatii in cele mai diverse domenii ale imagisticii veterinare.

detalii produs


Ecograf veterinar WED 180V®

Ecograf uz veterinar portabil WED 180V, full digital, de ultima generatie, destinat pentru obtinerea ecogramelor bidimensionale ale organelor interne a aimalelor de talie diferita. Monitorul LCD 12.0 inci asigura o calitate superioara a imaginilor. Design modern, greutatea si dimensiunile comparativ mici, multitudine de sonde acceptate, functii de ordin superior. Dotarea ecografului cu sonda linear-rectala de 6,5 MHz, permite determinarea precoce a gestatiei la animalele de talie medie si mare, oferind un spectru vast de utilizare in cele mai diverse domenii ale imagisticii medicale veterinare.

detalii produs

top
Copyright © 2008 Latodis S.R.L.