left_1
latodis
telefoane latodis
acasa
despre noi
despre noi
servicii
contact

Toata gama de ecografe Latodis / WED oferite sunt certificate in conformitate cu legislatia in vigoare.
top
bullet

SERVICII LATODIS


Ecografe / Serviciile Latodis

COMPANIA LATODIS


Ecografe / Raport pret-calitate de exceptie.

Firma Latodis activeaza pe piata serviciilor medicale din Romania din anul 1999 si este specializata in import, distributie si service-ul pentru aparatura medicala si tehnica veterinara. Totodata, asiguram si materiale consumabile si asistenta tehnica in garantie si postgarantie prin specialisti proprii. Mai multe informatii despre compania Latodis si produsele de aparatura veterinara si umana oferite de noi gasiti pe http://www.latodis-med.comECOGRAFELE WED

Shenzhen Well.D Medical Electronics

Ecografele WED-o gama foarte vasta, pentru uz uman si veterinar, cu design clasic sau inovator, pentru orice aplicatie si capabile sa functioneze in orice conditii. WELL. D Electronics Ltd o marca care este deja foarte cunoscuta in SUA si Europa si care devine apreciata in Romania. Ecografele oferite de compania Latodis sunt furnizate de compania Shenzhen Well.D Medical Electronics din China Mail multe informatii aici.

 

ECOGRAFELE WED Shenzhen Well.D Medical Electronics

 

ECOGRAFELE WED Shenzhen Well.D Medical Electronics

 

ECOGRAFELE WED Shenzhen Well.D Medical Electronics

 

ECOGRAFELE WED Shenzhen Well.D Medical Electronics

 

ECOGRAFELE WED Shenzhen Well.D Medical Electronics


Aparatura Veterinara


Aparatura Medicala


Aparatura Medicala


 

Masini de tuns caini | Andis SUA®

 

Masini de tuns profesionale marca ANDIS® SUA

Dotarea cabinetelor medicale

SC Latodis SRL vine cu solitii pentru dotarea cabinetelor de: anatomie patologica, anestezie si terapie intensiva,  recuperare, cardiologiechirurgie vasculara, chirurgie generala, chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, endocrinologie,  gastroenterologie, boli infectioase, medicina de familie, medicina interna, urologie, obstetrica si ginecologieneurologieoftalmologie, psihiatrie pediatrica, oncologie medicala, otorinolaringologie, pediatrie, pneumologie, radiologie si imagistica medicala, medicina legala, reumatologie, ortopedie si traumatologie, genetica medicala, geriatrie si gerontologie, stomatologiedermatovenerologie, sali de kinetoterapie, ortopedie infantila, psihiatrie, medicina sportiva, medicina delaborator, etc.

underline
top
Copyright © 2008 Latodis S.R.L.